Enginyera

 

Us animem a participar en aquesta proposta que ens han fet arribar des de l’entitat ENGINY-era, amb la col·laboració de la Fundació Caja de Ingenieros. Es tracta d’una convocatòria oberta a 10 centres d’educació primària (de 1r a 6è) per realitzar tallers relacionats amb les temàtiques STEAM, al llarg del primer trimestre del curs 2021-22 a escoles de Catalunya.

L’elecció dels centres es fa amb la col·laboració del Programa STEAMCat, de manera que la tria representi la diversitat segons zona geogràfica, tipologia d’alumnat, projecte educatiu, dimensió, … prioritzant sempre la situació de vulnerabilitat dels centres (territorial i social).
Cadascun dels tallers està preparat per una durada de 50-60 minuts i estan pensats per a realitzar-se presencialment per a un grup classe o bé online per a un màxim de 2 grups classe, segons ubicació geogràfica i interessos de l’escola, tot adaptant-se al funcionament del centre.

+ informació sobre la proposta

L’últim dia per rebre propostes de participació serà el 27 de setembre, i les heu de fer arribar a través d’aquest formulari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>