11è Premi de Comunicació Científica Audiovisual X(p)rimenta 

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i l’Associació Catalana de Comunicació Científica organitzen l’11è Premi de Comunicació Científica Audiovisual anomenat X(p)rimenta 2021.

Aquesta convocatòria s’adreça a alumnes i a docents que vulguin fer un experiment científic i filmar-lo en vídeo, amb dos objectius: divulgar un principi científic o tecnològic vinculat al currículum dels ensenyaments de primària, secundària, batxillerat o cicles formatius, i aprendre a usar les bases del llenguatge audiovisual.

A causa de l’actual situació sanitària causada per la COVID-19, la qual afecta el normal funcionament de molts centres escolars i en limita l’ús dels laboratoris, i per tant la participació en el concurs, l’organització ha decidit ampliar el termini per presentar els vídeos al concurs X(p)rimenta 2021. Els vídeos que s’han enviat fins ara seran valorats una vegada el termini per presentar els vídeos hagi finalitzat.

Els nous terminis que s’han fixat són els següents:

28 d’octubre de 2021: data límit per enviar els vídeos.

18 de novembre de 2021: publicació dels finalistes.

Del 22 al 26 de novembre del 2021: acte de lliurament de premis i guardons.

Enllaç al formulari d’inscripció.

Consulta les bases actualitzades del concurs aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>