Nous recursos de l’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell

L’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell (ACPU) va ser inaugurat el 22 de desembre de 2009. La seva principal missió és la de tractar, preservar, conservar, difondre i assessorar sobre el patrimoni documental de la comarca. Us compartim una sèrie d’enllaços amb diferents recursos que hi podeu trobar i /o consultar.

L’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell de cara a afavorir la difusió dels fons documentals que custodia ha publicat en obert tots els exemplars digitalitzats de la revista Urgell- Segarra. Es tracta d’una revista comarcal de periodicitat quinzenal publicada a Mollerussa entre el 1918 i el 1923. És interessant de veure des de la manera de redactar i maquetar una publicació, passant pels anuncis i acabant en les notícies tant en àmbit local, nacional i internacional com és la fi de la Primera Guerra Mundial com els conflictes polítics entre Barcelona i Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>