Explorem

Dimecres 22 d’abril, s’ha penjat la Presentació d’experiències de la Jornada Explorem del programa mòbils.edu.

Us deixem un resum i els enllaços a les diferents experiències:

Crear models 3D

Ara, amb NOMÉS 1 mòbil és possible escanejar en 3D un Objecte (una llàntia romana, una escultura, un arbre, etc.) i transformar-ho en un model 3D que olla ser publicat a Internet, o perque no, modificat i transformat.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=vdJbwqyOtkc

Taller Stop Motion

Tècnica d’animació per crear sensació de moviment en objectes que en principi són estàtics i que a partir de les captures de diverses fotografies i el muntatge seqüencial de les mateixes poden generar la il·lusió de moviment.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=lmO5IW2z8Pk

Mòbils i ciència- STEAM

Experiències sobre l’ús pedagògic i educatiu dels Dispositius Mòbils a l’aula i treball amb aplicacions conegudes de Xarxes socials i d’altres més específiques dels Àmbits STEM.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=E0Dt10ECrl4

Comuniquem: aprendre llengües

Aquest espai us ofereix una sèrie d’aplicacions per ajudar els vostres alumnes a expressar-se de forma oral i escrita, tant en la seva pròpia llengua com en una llengua estrangera.

https://sites.google.com/xtec.cat/comuniquem/home

Realitat virtual i realitat augmentada

Aquest material us ajudarà a descobrir el potencial de la realitat virtual i de la realitat augmentada a l’aula. Podreu veure com aprofitar aquests recursos amb el vostre alumnat d’una manera engrescadora i profitosa.

http://tallerrarv.mystrikingly.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>