Ciència confinada

Des de l’àmbit de ciències i medi del CESIRE ens fan arribar la iniciativa #ciència_confinada, amb un recull de propostes didàctiques que poden servir d’inspiració o complementar aquelles que ja esteu desenvolupant als centres, i que aniran ampliant en les properes setmanes.

L’organització és en base a diversos espais de la llar i les activitats que habitualment es realitzen els mateixos, i hi ha una indicació de les etapes a les que s’adequa la proposta de manera prioritària. No es tracta de materials dissenyats perquè s’adrecin directament a l’alumnat, sinó que s’han generat amb la finalitat de proporcionar-vos una informació bàsica que us permeti l’adaptació a la vostra realitat.

Veureu que també hi ha un apartat on pugueu compartir les opinions, propostes o suggeriments que considereu que poden enriquir la iniciativa.

Web “#ciència_confinada”

#joemquedoacasa 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>