Aprofundim en recursos STEAM

L’Equip ICE STEAM, El motor del canvi, organitza una nova formació d’actualització, amb el nom Aprofundim en recursos STEAM, adreçat al professorat de Secundària i al Cicle Superior de Primària, i a totes aquelles persones que tingueu interès en conèixer metodologies d’ensenyament de les STEAM. Es tracta d’apropar el professorat als centres de recerca del nostre país i fer-lo coneixedor d’algunes de les línies de recerca i dels programes que s’hi estan desenvolupant.

Aquesta pot ser una bona manera de fer transferència de coneixement al professorat, i a la vegada posar en comú aquelles activitats i/o projectes d’àmbit STEAM que siguin aprofitables a les aules i puguin despertar d’interès per a l’alumnat.

El programa d’aquest curs és molt complert. Comença el 14 de gener de 2021 i es desenvolupa en diverses sessions telemàtiques i presencials. La primera part del curs conté quatre sessions amb les aportacions del personal investigador de l’IRBLleida . En aquestes conferències s’exposaran nous avenços de recerca bàsica, recerca clínica i investigació epidemiològica. La primera d’aquestes sessions serà una conferència virtual amb el títol:

Virus, epidèmies i pandèmies.

a càrrec del Dr. Enric Herrero, catedràtic  de Microbiologia a la Universitat de Lleida.

Dades d’agenda:

Dates: Dijous, 14, 21, 28 de gener i 4 de febrer

Hora: 16:30 h

Informació: http://www.ice.udl.cat/ca/noticies/agenda/Aprofundim-en-recursos-STEAM/

Inscripcions: http://bit.do/fLRUR

L’enllaç a les sessions, s’enviarà als inscrits per correu electrònic

Cartell: https://drive.google.com/file/d/1RmMnuNLvqEgBLy8r1wiJaERFB3k7b282/view?usp=sharing

Dues modalitats de certificació:

1.-Certificat de 15 h a la participació en les sessions telemàtiques (1, 2, 3, 4, 5 i 9)

2.-Certificació de 30 h a la participació i assistència a totes les sessions (telemàtiques i presencials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>