Maleta de pensament computacional

Aquest mes d’octubre posem en servei de préstec una nova maleta pedagògica. Es tracta d’una maleta amb jocs per treballar el pensament computacional entre l’alumnat de primària.  Conté els següents jocs:

Robot Turtles. The  Game for Little Programmers! és un  joc de taula per a que qualsevol nen/a a partir dels 4 anys, aprengui els fonaments de la programació. 

Bits & bytes és un emocionant joc de cartes que ensenya als infants les bases de la programació informàtica i habilitats STEM sense que se n’adonin. Lluny de la Terra, en un planeta anomenat Ram, hi viuen els Programs, petits monstres de cames curtes i dits gossos. La vida a Ram era idíl·lica fins que arribà CPU i els portà complicacions.recomanat a partir dels 4 anys.

On the Brink és el primer d’una sèrie de jocs dissenyats per construir habilitats mentals necessàries per entendre el concepte de programació. Té 40 reptes que contenen un mapa de quadres de colors. Cada color té pre-programats moviments a realitzar pels robots. Cal utilitzar la resolució de problemes per determinar els moviments que faran que el robot es mogui amb èxit de l’inici al final. Recomanat per a jugadors/es a partir de 8 anys.

Rover Control és el segon en una sèrie de jocs dissenyats per a construir les habilitats mentals necessàries per copsar totalment el concepte de codificació. Aquest joc de taula és adequat  a partir dels 8 anys.

Code master, programming logic game , és un joc de taula per a infants de més 8 anys. Ensenya conceptes de programació essencials i reforça les habilitats de raonament seqüencial i de resolució de problemes.

Let ‘s go code és conjunt d’activitats de programació no digital que proporciona una introducció molt bàsica a la programació i l’enginyeria, mentre els nens desenvolupen l’interès en temes STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) des d’una primerenca edat.

Cody Roby és un conjunt de jocs  que de forma senzilla i divertida permet començar a jugar amb robots per desenvolupar el pensament computacional a qualsevol edat, però sense la necessitat de comptar amb cap tipus de dispositiu electrònic.

Reserva de la maleta en aquest enllaç.