Maleta coeducació 2- Cançó de fer camí

Nova maleta pedagògica per treballar la coeducació. Es tracta d’un  recurs educatiu sobre la poeta, narradora, editora, traductora catalana, catedràtica d’institut de català i veïna d’Ivars d’Urgell, Maria- Mercè Marçal.

CANÇÓ DE FER CAMÍ


Cançó de fer camí és un dels poemes més reconeguts i populars de Maria-Mercè Marçal. Un cant a la sonoritat que ha esdevingut un dels himnes de la lluita feminista. Un viatge intergeneracional que , a partir de la pregunta “Vols venir a la meva barca?” convida a dialogar en família sobre valors bàsics com la igualtat o la solidaritat. Aquest àlbum, il·lustrat per Carolina T. Godina, és tot un homenatge a una de les veus més importants de les lletres catalanes. Un llibre escrit des de la màgia i la convicció de qui se sentia tres voltes rebels.

Aquesta maleta consta de 25 exemplars de l’obra Cançó de fer camí que estaran en servei de préstec. Per les característiques del material que us presentem,  els llibres representen un recurs didàctic que abasta  l’etapa d’educació infantil, primària i secundària.

Enllaços d’interès: Fundació Maria- Mercè Marçal
Reserva de la maleta en aquest enllaç.