Maletes Museu Marítim

Aquest curs 2017-2018  tenim a la vostre disposició des del CRP d’Osona  i ens podeu demanar en  préstec les maletes del Museu Marítim: La gran aventura de Nico i els seus amics (tot el curs) i Habitants del mar (primer trimestre).

Nivell: Educació infantil i 1r cicle d’educació primària

La gran aventura de Nico i els seus amics.

A través del conte de “La gran aventura de Nico i els seu amics” s’apropa el món del mar als més petits. L’objectiu és que comprenguin coses bàsiques com ara per què floten els vaixells, per què serveixen les veles, i també que coneguin el món dels pirates, dels pescadors, de les sirenes i dels elements del mar més destacats. Per aconseguir-ho, dins la caixa es troben el llibre il·lustrat del conte, un guinyol amb tots els personatges, un CD amb cançons, activitats per a experimentar la flotació… i un dossier didàctic.

Habitants del mar

Amb aquesta caixa didàctica proposem conèixer les característiques i comportament d’alguns animals marins, on viuen, com s’alimenten, com es relacionen; conèixer algunes de les adaptacions dels organismes al medi marí, tot això a través d’un conte, titelles i de diferents materials amb els que poder observar, tocar i aprendre