Premi Antoni Quintana i Marí

Amb l’objectiu de despertar l’interès per l’estudi i la recerca de la història de la ciència i de la tècnica entre els estudiants d’ensenyament secundari, la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) convoca cada any, des de ja fa disset anys, el Premi Antoni Quintana i Marí. Hi poden participar tots els alumnes dels centres d’ensenyament dels Països Catalans, en dues modalitats: secundària obligatòria i secundària postobligàtoria (batxillerat i cicles formatius).

Els originals ha d’ésser inèdits i redactats en català i han de ser fruit del treball de recerca individual o col.lectiva, tutelada, que els estudiants duen a terme com a part del seu currículum. Els treballs han de versar sobre aspectes de la història de la ciència, de la medicina i de la tècnica en qualsevol dels seus àmbits temàtics, cronològics i geogràfics. Podeu trobar informació sobre les convocatòries anteriors a l’enllaç http://blogs.iec.cat/schct/premis/xvi-premi-antoni-quintana-mari-schct/

Properament s’anunciaran les bases i la informació corresponent a la convocatòria del XVIII Premi Antoni Quintana i Marí. Però ja us avancem que el termini de presentació dels treballs serà a finals de juny de 2019.