Nou web mobilitat segura del Servei Català de Trànsit

El Servei Català de Trànsit dona impuls a l’educació per a la mobilitat segura amb la creació del nou web temàtic http://edums.gencat.cat

Aquest web actualitza els continguts i millora el disseny del web anterior, en funcionament des del 2009.

En aquest nou portal hi trobareu notícies i activitats relacionades amb les accions educatives que fomenten la mobilitat segura, així com una secció de recursos didàctics per edats. A més, per tal de facilitar la cerca de materials, hem incorporat un cercador que permetrà trobar el recurs o l’activitat per paraula clau, concepte, etc.

Aquest nou disseny reuneix en un espai web més accessible totes les accions i recursos dissenyats pel Servei Català de Trànsit amb l’objectiu que les persones desenvolupin les competències necessàries per a una mobilitat eficaç, és a dir, sostenible per al medi i segura per a tothom.

Per qualsevol qüestió relacionada amb l’educació per a la mobilitat segura (consultes, peticions, assessorament, recursos didàctics i d’altres serveis), també, podeu posar-vos en contacte amb Albert Jarne, tècnic d’Educació per a la mobilitat segura del Servei Territorial de Trànsit de Barcelona, per correu electrònic escrivint a: ajarne@gencat.cat o per telèfon al 935673969.