IV Premi Treball de Recerca AMIT-CAT

DONES EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA

IV Premi Treball de Recerca AMIT-CAT

A TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT 2019

L’ Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-CAT) convoca el 4e Premi AMIT-CAT per a Treballs de Recerca de Batxillerat, adreçat a reconèixer el millor treball de recerca en temes que tractin en totalitat o en part sobre les aportacions de la dona a la ciència o a la tecnologia.

A QUI VA DIRIGIT—

A L’alumnat de 2n de Batxillerat matriculat durant el curs 2017-2018 ,tant nois com noies, que hagi realitzat un treball de recerca el tema del qual se centri o reflecteixi la participació de la dona en els àmbits de la ciència i la tecnologia. El treball pot incloure biografies, estudis històrics per èpoques o localitzacions geogràfiques, particularitats de la carrera científica, temes científics concrets… sempre que ressalti la perspectiva de gènere en els àmbits esmentats.

REQUISITS—

Els treballs, individuals o col·lectius, han d’esser inèdits i no han d’haver estat premiats anteriorment. Poden estar escrits en català, castellà o anglès.

FORMA DE PRESENTACIÓ—

Els treballs s’hauran de lliurar en un fitxer en format PDF a “premitr.amit.cat@gmail.com”. S’adjuntarà al fitxer el formulari de participació disponible a l’adreça “www.amit-cat.org/index.html”.

TERMINI DE LLIURAMENT—

Els treballs s’hauran de presentar només tard del 24 de febrer de 2019. No s’acceptarà cap treball rebut fora d’aquest termini o que no compleixi els requisits establerts.

PREMI —

Els treballs finalistes rebran un obsequi, a més del corresponent diploma honorífic. El treball premiat rebrà un xec regal per un valor de 400€.

VEREDICTE —

Es farà públic abans del 20 d’abril de 2019 a www.amit-cat.org/index.html, conjuntament amb la data i el lloc de l’acte de lliurament dels premis. L’acte públic inclourà una presentació de 5 minuts dels projectes finalistes que permetrà difondre els treballs realitzats.

Informació i bases a:
http://www.amit-cat.org/index.html