Fira del coneixement 2021

Els dies 14 i 15 d’abril de 9.30 a 12.30 h tindrà lloc La Fira del Coneixement 2021 . La seva  finalitat és donar a conèixer projectes punters relacionats amb la ciència i la tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya i els seus centres de recerca. Enguany es tractaran temàtiques relacionades amb el benestar i la salut de les persones des de punts de vista molt diversos i en àmbits molt diferents, visitant els estands en format virtual.

Enguany la Fira serà en un format renovat. Atesa la situació serà en format virtual, però amb una participació activa per part dels  estudiants. Aquest curs s’ha obtat per reduir el nombre d’estands a visitar (Grups de recerca de la UPC participants), per tal que els estudiants visitants hi puguin participar activament. Per aquest motiu, els interessats a visitar la Fira han de formalitzar la inscripció al més aviat possible, abans del 8 de març.

S’adreça a estudiants de 4t d’ESO, Batxillerat i CFGS. A la inscripció caldrà indicar el nombre de connexions previstes: 1 per grup si la connexió és des del centre, o bé 1 per estudiant si es connecten els estudiants individualment.