ESCOLTEM La veu de la Terra!

 

 

 

 

Si voleu descobrir com sona, què ens ofereix i tot el que ens proposa, us convidem a assistir a la presentació oficial de LA VEU DE LA TERRA.

Dimarts 23 de març de 2021 a les 17:30h 

en aquest YOUTUBE LIVE  

La veu de la Terra és un projecte artístic per conscienciar i actuar sobre el canvi climàtic a través de 9 cants, 8 clams i 44 activitats educatives. Elaborat conjuntament entre el Petit Taller de Cançons i el Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Departament d’Educació. La pandèmia que ens envolta ens està impedint fer moltes coses, aturant iniciatives i desitjos. Però hi ha altres problemes greus que requereixen de respostes immediates, i la nostra responsabilitat és alçar la veu per denunciar-los. Molt especialment, el de  l’emergència climàtica, que és, sens dubte, el repte més gran de la humanitat.

Al Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya treballem, lògicament, pel futur de les generacions més joves, on coincidim amb el Petit Taller de Cançons, que contribueix al seu desenvolupament artístic tot oferint-los temes que parlin de les emocions o dels valors que cal preservar i enfortir, com l’amor per la vida que ens envolta o la lluita compartida per assolir un millor futur.

És en aquest sentit que hem tirat endavant, malgrat les dures circumstàncies que ens han condicionat, l’enregistrament de LA VEU DE LA TERRA, una cantata composada per nou cants i vuit clams intermedis. El propi planeta n’és el personatge principal, aixecant la seva veu per denunciar els atacs que està rebent des de fa ja massa temps i acostant-nos a la infinitat de bones sensacions o sentiments positius que ens desperten els seus paisatges.

Aquesta cantata va acompanyada de més de 40 activitats educatives, amb les seves programacions curriculars, destinades a ser treballades a les escoles i els instituts per tal de facilitar la tasca al professorat, bé sigui l’especialista de música o bé la resta de l’equip docent que vulgui participar en el projecte.  Tot el material de treball està dissenyat de tal manera que es pugui dur a terme, també, en situacions d’excepcionalitat com la que estem vivint.

Posem a la vostra disposició tot el projecte de LA VEU DE LA TERRA a: www.laveudelaterra.cat