Congrés Català d’Educació Primària – Reus-Tarragona 2020

Us informem del proper Congrés Català d’Educació Matemàticaadreçat a mestres i professors interessats en l’educació matemàtica de tots els nivells educatius des de la llar d’infants fins a la universitat.
Es celebrarà a Reus – Tarragona del 7 al 9 de juliol de 2020. El lema d’aquesta edició és:  “Compromesos amb l’educació Matemàtica. Compartim per aprendre”.
En aquest enllaç trobareu un petit reportatge d’imatges del congrés anterior, celebrat el Juliol de 2016 a la Universitat de Barcelona.
Aquesta edició s’inaugurarà al Teatre Fortuny de Reus i la cloenda serà a la Sala August del Palau de Congressos de Tarragona.
Les comunicacions, debats, presentacions i tallers es realitzaran al Campus Catalunya de la URV.
Ja podeu consultar el primer anunci aquí . Hi trobareu informació sobre  objectius, estructura, dates importants…
Els assistents poden participar activament presentant Comunicacions, Tallers i Presentacions 2020. Ja estan publicades aquestes modalitats, tot donant indicacions dels requisits i del procediment per presentar-ne les propostes en aquest enllaç i ja es poden enviar i fins a l’1 de març de 2020.
 
Us convidem  a que presenteu alguna experiència o a que animeu els vostres companys a que la presentin.  La inscripció al C2EM es pot fer través de la pàgina web del congrés.
Trobareu tota la informació actualitzada a https://c2em.feemcat.org/ i @c2em2020