Diada de Sant Jordi

Aquesta diada de sant Jordi és ben diferent! Estem confinats! 

Aquesta situació ens suggereix un munt de paraules que comencem amb “in”: inesperat, incomprensible, imprevisible, inesborrable, irreal, inexplicable… però sant Jordi tanmateix, així és que llegim, que ens pot ajudat a superar els “in” i aportar-nos molts altres mots esperançadors!

Us fem seguit de recomanacions literàries per aquesta dia. Avui, en lloc de penjar a la nostra web recomanacions lingüístiques, compartim recomanacions literàries, basant-nos en el criteri de persones coneixedores de l’àmbit de la literatura.

Tal i com diuen els autors de llibres al replà, un bon llibre en mans d’un lector curiós és sempre una porta oberta a més llibres i a més lectures, i és sempre el timbre d’accés a un itinerari lector que esdevindrà amb el pas del temps.

 

LLIBRES AL REPLÀ http://llibresalrepla.cat/

Aquest és, tal i com el defineixen els seus autors, un espai d’opinió, estudi, reflexió i informació sobre un tipus de literatura que els apassiona: la destinada a lectors de totes les edats. Hi trobareu articles, entrevistes, ressenyes i comentaris a l’abast de tots els seguidors. 

 REVISTA FARISTOL https://www.clijcat.cat/faristol/

Faristol és una revista especialitzada en literatura infantil i juvenil de llengua catalana editada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil https://www.clijcat.cat. Conté informació, anàlisis, articles d’especialistes, notícies i crítiques de novetats. Va ser creada el juny del 1985 i és la degana a l’àmbit de l’Estat espanyol. 

EL GARBELL https://www.rosasensat.org/biblioteca/recursos/el-garbell/

El Garbell és el butlletí periòdic de la Biblioteca de Rosa Sensat, que fa una tria dels llibres que han arribat a la biblioteca, i que el Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil ha llegit i valorat, citats i ressenyats en el butlletí Quins Llibres.