Accessibilitat

 

Youtube – Subtitulació és una eina que ens permet afegir fàcilment i de forma manual subtítols a un vídeo propi pujat al nostre canal que pel fet de tenir correu xtec o gmail ja el tenim activat (usuari i contrasenya del nostre correu). 
2acces és una eina creada per a la integració de les persones sordes. Aquest software facilita l’accesibilitat per a poder estar en igualtat de condicions amb la resta dels usuaris de qualsevol sala. Funciona mitjançant un software que transcriu en temps real tot el que una persona comunica oralment.
Piune és un servei que ofereix la Fundació Autònoma Solidària de la UAB que treballa per garantir que qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la universitat com la resta dels seus companys. Volen proporcionar un servei professional, confidencial i efectiu que doni resposta a les necessitats individuals dels estudiants amb discapacitats, inclòs els alumnes amb sordesa.
Live Transcribe és una aplicació gratuïta Android creada per transcriure a l’instant la parla en més de 70 llengües i variants dialectals. És una eina molt útil per a les persones sordes que el poden fer servir en qualsevol situació comunicativa.  Vídeo demostratiu
Sound Amplifier és una aplicació gratuïta Android permet obtenir un àudio més clar i més fàcil  ‘escoltar. D’aquesta manera, l’usuari pot fer-la servir des del seu telèfon amb auriculars per a filtrar, millorar i amplificar els sons del seu entorn.
Speak Easy és una traductor personal intel·ligent per a smartphone disponible en iOS i Android. Els cinc primers minuts d’interpretació són gratuïts. La resta es tarifiquen a un preu de 0,4€.