TROBADES DE COORDINACIÓ PER AL CURS 2017 – 2018

Les trobades de coordinació CdA- Centre Educatiu tenen lloc a les instal·lacions del CdA, és a dir a Esterri d’Àneu.

Hi ha dues trobades de coordinació, una al setembre per a aquells centres que realitzeu la vostra estada al CdA durant el primer trimestre, i una trobada al novembre per aquells centres que realitzeu l’estada durant el segon o tercer trimestre.

Les dates de les trobades són el divendres 22 de setembre i el dilluns 20 de novembre.

L’horari de la trobada de coordinació és de 10h a 14h i teniu la possibilitat de quedar-vos a dinar. La trobada de coordinació ens dona l’oportunitat de conèixer-nos. Per una banda, conèixer el projecte educatiu del CdA i les instal·lacions i l’entorn on estem ubicats. D’altra banda, ens permet conèixer el projecte educatiu del vostre centre i les motivacions que us han dut a fer una estada al Camp d’Aprenentatge. D’aquesta manera i de forma conjunta podrem establir uns objectius comuns de l’estada i iniciar el treball per dissenyar la nostra proposta de treball.

ACCÉS AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>