El CdA col·labora amb la traducció pallaresa de les audioguies de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu

Aquest estiu s’han posat en marxa les audioguies que acompanyen la visita dels diferents espais museístics de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Neus Bardina, representant del Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu,  ha col·laborat en la traducció de la versió pallaresa de l’audioguia, conjuntament amb Noemí Riudor, Júlia Brichs i Manuela Ané.

              

Sabívou que en aguell temps es aliments se conservaven sense nevèra? I que com que no hi haví carnisseria, mataven 2 o 3 tocinos cada any i es fèven es embotits a casa? Sense cap mena de dubte eren unes condicions de vida molt diferents as actuals”.

Aquestes audioguies estan disponibles en pallarès, aranès i castellà i es poden descarregar de la plataforma #Visitmuseum, una app per tenir tots els museus de Catalunya a les mans. L’aplicació mòbil creada per Patrimoni.gencat  amb informació sobre totes les #pinacoteques de Catalunya. Un cop escollit l’idioma de l’aplicació pots trobar informació sobre l’espai museístic a visitar, des d’una breu presentació, un recorregut per cada sala amb la possibilitat de disposar d’explicacions i imatges i enllaços a àudios o vídeos que complementen amb informació la visita.

En aquests enllaços us podeu descarregar Visitmuseu: http://visitmuseum.gencat.cat/ca/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>