Pla d’obertura curs 2020/2021 / Inscripcions fora de termini

Podeu consultar el pla d’obertura del CdA Valls d’Àneu per al curs 2020-2021. Les trobades de coordinació d’enguany es realitzaran de forma telemàtica. Més informació a l’apartat Centres / Trobades de coordinació. Per inscripcions fora de termini contacteu amb nosaltres.

Fotografies naturalistes extres de mestres, professorat i alumnes

Hola alumnes desconfiNATS de Catalunya! Quan vàrem iniciar el concurs de fotografies naturalistes, vàrem rebre algunes fotografies dels vostres mestres, professors i professores que també són uns grans observadors i observadores de la natura. Com que no vàrem publicar-les durant el concurs, ja que no… Llegeix més»

Guanyadors i guanyadores del concurs dels reptes naturalistes des de la finestra

Bon dia desconfiNATS!
El concurs dels reptes naturalistes des de la finestra ha arribat a la seva fi! El curs s’acaba i us diem adéu des del Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu. Hem fet recompte de punts i, per tant, us podem explicar quants alumnes… Llegeix més»

El mussol pirinenc (solució del repte 17)

I la resposta del disetè repte era… EL MUSSOL PIRINENC
Bon dia alumnes d’arreu! En el dissetè repte hi heu participat 90 alumnes (80 de Primària, 8 d’ESO i 2 de Batxillerat i Cicles Formatius). 61 persones heu encertat la resposta i…, es tractava del mussol… Llegeix més»

El trencalòs (solució del repte 16) i NOU REPTE (núm.17)

I la resposta del setzè repte era… EL TRENCALÒS
Bon dia alumnes d’arreu! En el setzè repte hi heu participat 114 alumnes (96 de Primària, 14 d’ESO i 4 de Batxillerat i Cicles Formatius). 57 persones heu encertat la resposta i…, es tractava del trencalòs (Gypaetus… Llegeix més»

Últimes fotografies naturalistes (12/06/20)

Hola alumnes confiNATS i desconfiNATS de Catalunya! Avui s’acaba el concurs de fotografies naturalistes. Ens ha passat volant i estem molt contentes de totes les fotografies que ens heu fet arribar! Hem après un munt d’espècies gràcies a vosaltres i també hem fet un munt… Llegeix més»

El tòtil (solució del repte 15) i NOU REPTE núm.16

I la resposta del quinzè repte era… EL TÒTIL
Bon dia alumnes d’arreu! En el quinzè repte hi heu participat 104 alumnes (91 de Primària, 10 d’ESO i 3 de Batxillerat i Cicles Formatius). 44 persones heu encertat la resposta i…, es tractava del tòtil (Alytes… Llegeix més»

La serp verda-i-groga (solució del repte 14) i NOU REPTE núm.15

I la resposta del catorzè repte era… LA SERP VERDA-I-GROGA
Bon dia alumnes d’arreu! En el catorzè repte hi heu participat 118 alumnes (98 de Primària, 16 d’ESO i 4 de Batxillerat i Cicles Formatius). 78 persones heu encertat la resposta i…, es tractava de la… Llegeix més»

Celebrem el dia mundial del Medi Ambient amb les vostres fotografies naturalistes (05/06/2020)

Hola alumnes confiNATS i desconfiNATS de Catalunya! Avui s’acaba la primera setmana de juny, de manera que publiquem les fotos naturalistes que ens heu enviat. Aquest divendres tornem a coincidir amb una efemèride ambiental, i és que justament avui 5 de juny és el Llegeix més»

El veró (solució del repte 13) i NOU REPTE núm. 14

I la resposta del tretzè repte era… EL VERÓ O BARB ROIG

Bon dia alumnes d’arreu! En el tretzè repte hi heu participat 109 alumnes (95 de Primària, 11 d’ESO i 3 de Batxillerat i Cicles Formatius). 67 persones heu encertat la resposta i…, es tractava… Llegeix més»

El picot negre (solució del repte 12) i NOU REPTE núm. 13

I la resposta del dotzè repte era ….EL PICOT NEGRE
Bon dia alumnes d’arreu! En el dotzè repte hi heu participat 114 alumnes (95 de Primària, 16 d’ESO i 3 de Batxillerat i Cicles Formatius). 47 persones heu encertat la resposta i…, es tractava del picot… Llegeix més»