Aigüestortes i la neu

Escola Mata de Jonc, Palma de Mallorca

11b80hi9
Aquesta setmana hem estat a Aigüestortes amb els i les alumnes de 2on d’ESO de l’escola Mata de Jonc de Palma de Mallorca. Buscàvem la neu i l’hem trobat! La Ruta de la Llúdriga és una de les excursions més concorregudes del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En aquest itinerari l’aigua és la protagonista: al planell d’Aigüestortes el riu discorre sense pendent i avança serpentejant per entre els prats nevats i els boscos d’avets i de pi negre. Aquests planells, anitgament eren llacs d’orígen glacial, i amb el pas del temps, s’han anat colmatant de sediments i donant lloc a l’espectacular paisatge d’avui en dia. Seguint la ruta de la lludriga i acompanyats d’una abundant nevada, hem gaudit d’una de les imatges més boniques del Pirineu: el mirador de Sant Esperit i l’estany de la Llebreta envoltats de muntanyes nevades. 

ux82h8xy
Estany de la Llebreta, Aigüestortes


El paisatge nevat ens ha ofert la gran oportunitat d’observar els rastres de diferents animals que, habitualment, no tenim la sort de veure!

2qvyshrg
rastre de Guineu

 

dnasf0m6
rastre d’Isard

 

8651zllx
rastre d’esquirol

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>