Participem al Catalunya CleanUp Challenge amb el Grup de Natura Freixe

A partir de la proposta dels companys/es del Grup de Natura Freixe, avui hem tingut l’ocasió de realitzar una actuació i participar conjuntament a la campanya Catalunya Clean Up Challenge. Un cop realitzada, esperem més endavant fer-ho extensiu als infants i joves flixancos i flixanques, en el marc de l’aliança Educació 360 local.

Es tracta d’un repte de recollida d’escombraries abandonades al medi ambient que utilitza Literatti, una nova i engrescadora tecnologia, que permet geolocalitzar-les i carregar-les a una base de dades global. Això permet la seva anàlisi com a primer pas per trobar-hi solucions. “El repte és molt clar, arribar a les 100.000 captures el dia 5 de juny de 2021, Dia Mundial del Medi Ambient i data en què se celebrarà l’Ultra Clean Marathon“, explica Robert Garcia, ebrenc i promotor de la iniciativa. L’equip educatiu del CdA de Flix, us animem a participar-hi!

Passos a seguir per a portar a terme l’acció:

1.- Descarregar l’App LITTERATI (disponible per IOS i Android)

2.- Entrar el codi CATALUNYA

3.- Fotografiar escombraries del nostre entorn fent servir l’App

4.- Pujar les fotos des de l’App

>> Enllaç descàrrega IOS

>> Enllaç descàrrega Android

>> Segueix el Catalunya Clean Up Challenge a FacebookInstagram

A continuació, us adjuntem la guia d’instal·lació de la eina Literatti, per si és del vostre interès. Cliqueu a sobre de la imatge!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>