Compartim la nostra mirada educativa comarcal amb els companys/es dels Cda/Eda

Avui ha tingut lloc la jornada anual de Cda/Eda, una jornada on estem acostumats al retrobament i al compartir experiències i vivències en la proximitat que, enguany a raó de la situació, hem tingut de realitzar online. Malauradament esperem tornar aviat al format anterior a la COVID19, ja que els dies que passàvem plegats/des, eren dies carregats d’aprenentatges que, sense el contacte i el tracte personal, queda força esbiaixat.

De totes maneres, per nosaltres ha estat un plaer compartir la nostra experiència dels Projectes compartits del Cda de Flix, sota una mirada educativa comarcal. Enguany la jornada ens possibilitat sentir el mestratge de la Neus Santmartí en primera persona, sobre el procés d’avaluació i el protagonisme dels nostres serveis educatius amb els centres juntament, i la genial iniciativa de projecte compartit entre Cda’s, concretament el de Barcelona, Tarragona, Empúries i Ripollès, amb un denominador comú com són els Romans, en el passat i present de la societat catalana. Avançant plegats/des com a agents de transformació educativa un any més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>