Conferència “2021, Any Joan Triadú i Font”

L’any 2021 es commemoren 100 anys del naixement de Joan Triadú i Font, pedagog i escriptor. En qualitat d’autor destaca la seva faceta de crític, traductor i poeta. Una trajectòria vital va lligada estretament a l’evolució de la cultura catalana del segle XX.

El Grup de treball Banc de Recursos, la lectura: font de plaer i de coneixement (BdR) està treballant potenciant durant el 2021 l’efemèride. i s’hi estan recollint activitats i propostes educatives de tota Catalunya. Us convidem a col·laborar-hi a partir d’aquest formulari.

Amb la cooperació del CRP del Tarrragonès s’ha organitzat el proper 4 de maig a les 17.30h la “Conferència: 2021, Any Joan Triadú i Font, la formació al servei de la (re)construcció d’un país” amb l’objectiu de conèixer la figura d’en Joan Triadú i Font així com saber transmetre la persona d’en Joan Triadú als alumnes.

  • conferenciant: Joan Martí i Castell
  • 4 de maig de 2021
  • a 2/4 de 6 de la tarda (17:30 h)
  • destinataris: docents, professionals de l’educació i públic en general

Es realitzarà via telemàtica amb una durada aproximada d’una hora directe des de Youtube i requereix d’inscripció prèvia. Un cop formalitzada la inscripció a l’apartat d’observacions hi trobareu l’enllaç per a assistir-hi.