Maletes de llibres d’artista: Katsumi Komagata i Bruno Munari

Us presentem aquesta maleta carregada d’art i creativitat, especialment pensada per a nens de 0 a 6 anys. La col·lecció Little Eyes, 10 volums de petit format de l’autor Katsumi Komagata, que permeten fer entrar als nens en el món del llenguatge de les formes, els colors, les textures i els ritmes i els I Prelibri de Bruno Munari, 12 volums fets de diferents materials,  on els infants descobreixen el món dels llibres a partir de les sensacions, emocions i estímuls, apropant la forma de comunicació no textual.

D’altres títols de Bruno Munari, com Nunca contentos o Storie di tre uccellini entre d’altres, formen part imprescindible d’aquesta maleta de llibres d’artista que ens acosten al món de la descoberta i la investigació.

També hi trobareu un llibre de la Kveta Pakovská i un altre d’en Gilbert Legrand que, per les seves característiques, poden formar part d’aquest món imaginatiu i màgic.

Aquesta maleta està pensada per educació infantil però també pels més grans, ja que són llibres que desperten el món de les sensacions i la creativitat de totes les edats. Creativitat que es pot desenvolupar a partir de l’observació, l’experimentació i finalment, l’elaboració de les pròpies creacions.

Llista de control dels llibres de la maleta

Dossier Bruno Munari

Dossier Katsumni Komagata

Triangle taller Katsumi Komagata

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>