Música. Crear

Apps que estimulen la creació musical.

Instal·lades

garagebandGarageBand

Estudi de gravació virtual amb una col·lecció d’instruments tàctils desenvolupat per Apple Computer. L’usuari pot tocar, mesclar, enregistrar i compartir sense necessitat de tenir nocions de composició.

TuneTrainTuneTrain

Aplicació per apropar la composició musical als més petits. TuneTrain proposa una interfície interactiva per composar melodies.

tocrollToc & Roll

Toc and Roll seria el símil de l’app GarageBand per a nens i nenes. Aquests podran crear les seves cançons combinant més de 1000 loops gravats d’instruments originals. També permet fer enregistraments o afegir efectes.

Altres recomanacions

MusycMusyc

Musyc és una aplicació que permet tocar música d’una manera diferent. Enlloc d’utilitzar teclats i partitures, dibuixem figures i escoltem cançons mentre veiem com els objectes es mouen i reboten a la pantalla generant sons i melodia amb el seu moviment gravitacional.

StarComposerStarComposer

App molt creativa que permet acostar-nos a la composició a través de sons. Interactuant i manipulant diferents elements, jugant amb la posició i la repetició podrem crear veritables composicions de música concreta.

JellyBandJelly Band

Jelly band permet composar cançons de forma molt senzilla. Tria quin instrument poses o treus de l’escenari per a anar creant la teva cançó. Cada instrument interpreta un loop que anirà repetint a mode d’obstinat fins que no surti de l’escenari. L’app permet enregistrar i desar el teu tema musical.