m-Escola

El projecte m-Escola és una iniciativa del CRP Baix Llobregat-6 per afavorir la introducció dels dispositius mòbils a les aules de les escoles de la seva demarcació.

El projecte m-Escola és basa en una acció conjunta dels àmbits de formació, de dinamització i de recursos del servei educatiu.

Formació, dinamització i préstec de tauletes

  1. Formació dins del Pla de Formació de Zona (PFZ).
  2. Suport als centres que vulguin iniciar projectes amb tauletes
  3. Dinamització i préstec de recursos. Per participar en el projecte i poder demanar en préstec la maleta amb les tauletes, l’escola haurà de participar a l’activitat formativa “Coordinació en tecnologia de l’aprenentatge i coneixement” inclosa en el Pla de Formació de Zona 2015-2016 del Servei Educatiu Baix Llobregat-6.

La sol·licitud en préstec es farà a través del formulari que hi ha en aquesta mateixa pàgina tot acceptant les

Condicions del préstec

  1. La persona sol•licitant es fa responsable del contingut de la maleta en cas de robatori, pèrdua o avaries produïdes per un mal ús, entenent que la persona o centre reposarà el material malmès.
  2. El préstec es fa amb el compromís d’extremar la guàrdia i custòdia de la maleta degut a la seva fragilitat i el seu cost.
  3. El retorn de l’aparell s’ha d’efectuar inexcusablement en la data acordada i en les condicions en què ha estat lliurat.

| Formulari de reserva |