La Contacontes del Galí

Tots els divendres a l’escola Alexandre Galí realitzem una sessió de contar contes. Durant el curs han anat pasant diferents mestres explicant contes, quin més emocionant i divertit.

Els contes que triem van relacionats sempre amb el moment de l’any. Ara l’últim que hem fet i treballat ha estat la llegenda de Sant Jordi,  juntament amb l’obra de teatre que han realitzat els alumnes de cinquè de l’escola.

Des dels contes es poden treballar molts aspectes: el desenvolupament de la imaginació, el treball de l’atenció, la memorització i l’enriquiment del vocabulari, a part d’altres aspecte no menys importants com el desinhibir-se en cas de representació i l’enriquiment espiritual.

Els nens i nenes que van a escoltar els contes gaudeixen molt, a part d’aprendre. És una activitat totalment voluntària, va l’alumnat que hi vol. Tot i així cal felicitar-los, ja que són molts els que assisteixen cada setmana. Felicitats als lectors i lectores del Galí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>