iFEST Curs 2020-2021. Programa d’emprenedoria

El Departament d’Empresa i Coneixement a través del Catalunya Emprèn ens fa arribar aquesta proposta del programa d’aprenentatge i mentoria iFest Countdown que creiem que us pot interessar. Us fem arribar els seus continguts:

L’iFest Countdown té previst començar la segona edició el mes d’octubre adaptant-se als canvis de modalitat presencial o en línia segons sigui necessari. En aquest programa els joves desenvolupen una solució a un repte real realitzant un programa d’aprenentatge i acceleració que dura 4 mesos aproximadament (des del mes d’octubre i fins al febrer) i acaba amb la realització d’un prototip real que hauran de defensar el dia de la celebració d’aquesta festa de la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria que serà cap al febrer o març de 2020.

El programa d’aprenentatge (iFest Countdown) començarà com un compte enrere, serà l’inici d’un aprenentatge disruptiu que estarà adaptat als estudiants dels darrers cursos de batxillerat, cicles formatius i universitat. En aquesta edició s’admetrà la participació també de joves del darrer curs de l’ESO que mostrin interès i es consideri per part del centre el potencial de participació. Es podrà treballar de manera online o incorporar la metodologia a les aules.  Els equips que s’apuntin i els respectius professors, reben uns materials formatius, una mentoria i un assessorament d’experts. També es realitzarà formació pels docents si es requereix i hi haurà tutoria pedagògica.

Igualment, el febrer de 2021 es farà el Demo Day de presentació dels projectes, amb accés a reconeixements i premis. El nostre objectiu és que a l’iFest trobem representats tots els centres de Catalunya amb equips participants, per aquesta raó ens agradaria animar-vos a participar. L’objectiu de l’iFest és empoderar els joves mitjançant l’aprenentatge del mètode d’innovació i altres recursos que posarem al vostre abast del sector de l’emprenedoria.

A continuació us proposem la consulta de la Guia del docent (shaker) (iFest Countdowb_presentació i Guia Shakers)