Punts de Llibre 2014: bases

La convocatòria de la Mostra de Punts de Llibre contempla unes BASES semblants a edicions anteriors, però no idèntiques: convé consultar-les.

El tema vol celebrar els 30 anys de Còmics a Cornellà, per això s’admeten il·lustracions i tires còmiques, en un espai màgic de 22 x 7.

1 comentari

 1. JOSEFA SANCHEZ JIMENEZ

  A L’Institut Joan Miró ja estem treballant el punt de llibre. Aquest any l’activitat ha estat guiada per la professora d’Educació Visual i Plàstica, la Mª del Prado Díaz i el conjunt de tutors de tota la ESO. S’ha creat molt bon ambient a les aules en els diferents passos de la preparació i l’elaboració de la tira còmica.
  La tira còmica

  ” Fer les tres vinyetes m’ha semblat una bona idea perquè aquesta activitat ha estat molt divertida i bonica ja que la meva tenia un petit acudit com gaire bé totes.
  Quan estava fent l’activitat m’ha fet molta il·lusió ja que pertany a un concurs de l’Ajuntament i això em gràcia que tothom pugués guanyar.
  Crec que no he estat l’únic que he sentit aquesta il·lusió. En aquest concurs ja he tingut altres experiències a l’escola de primària i això m’ha fet sentir més segur alhora de dibuixar, pintar, imaginar…alguna cosa” Alumne de 1r d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>