XII Jornada de programació i robòtica educatives. Programa definitiu.

Com ja sabeu cada any es celebra la Jornada de Programació i Robòtica Educatives al maig al Citilab. Aquesta és una jornada que organitza el Departament d’Educació i on hi col·labora activament el Citilab amb l’objectiu de visibilitzar i intercanviar experiències d’aula digitals.

Enguany la jornada es farà virtualment. És per això que, el proper divendres 22 de maig (de 9’00 a 14’00 hores), us convidem, com cada any, a disfrutar de les diferents comunicacions de docents que s’han animat a presentar els seus projectes a través de YouTube, al canal del Citilab.

La Jornada es pot seguir per streaming sense necessitat d’inscripció prèvia en els següents canals: Track 1 – Track 2 – Track 3. La benvinguda, les xerrades i la taula rodona es poden seguir en tots tres canals, mentre que per les ponències cal triar el track corresponent.

Com veieu en el PROGRAMA, la jornada començarà amb una taula rodona on es reflexionarà sobre el nou repte d’educar en l’ús racional de la tecnologia. Comptem amb tres expertes molt interessants que facilitaran consells i eines per aplicar a les aules.

A continuació la jornada continuarà amb tres tracks fins l’hora de dinar:

  • El primer va destinat principalment a les etapes d’Educació  Infantil i Primària: bit.ly/jpretrack1

Us hem enllaçat  les adreces on es reproduirà cadascun del tracks per a què pugueu accedir-hi divendres. Els horaris els teniu en el programa.