Robocat 2022

Logo Robocat

L’associació El Racó dels Robotaires us convida a participar a la ROBOCAT 2022, la sisena edició del Campionat de Robòtica de Catalunya, que s’ambienta en la temàtica dels Castellers. Podeu visualizar el vídeo del repte a través del següent enllaç.

La missió de la ROBOCAT és impulsar un campionat de robòtica de programari i muntatge lliures, assequible, sostenible i de difusió del patrimoni cultural, natural i artístic de Catalunya, amb l’objectiu de desvetllar i ampliar l’interès i les vocacions científiques, tecnològiques, en enginyeria i matemàtiques en joves i adults.

La sessió informativa de la ROBOCAT 2022 es celebrarà el dimecres 15 de setembre a les 18:30 horesConfirma la teva participació a través del següent enllaç.

Us aconsellem assistir en aquesta reunió per a la resolució dels dubtes que pugueu tenir en relació amb el repte de la ROBOCAT 2022. La sessió s’enregistrarà i estarà disponible al canal de YouTube de la ROBOCAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>