Concurs de Bones Pràctiques per part del del Ministeri d’Educació (Categoria biblioteca escolar)

S’acaba de publicar una convocatòria de Concurs de Bones Pràctiques per part del del Ministeri d’Educació. Entre les seves categories hi ha la biblioteca escolar. Es reconeixerà, amb un import de 10000 €, un projecte per cada una de les categories i modalitats.

La categoria 4 diu:

4. Desarrollo de las competencias en lectoescritura y las alfabetizaciones múltiples (audiovisual y mediática e informacional): desarrollar actuaciones innovadoras en el desarrollo de la competencia en lectoescritura y las alfabetizaciones múltiples. 

 Uso de la biblioteca escolar y otros espacios del centro y del entorno como recursos de aprendizaje en un contexto global de actuaciones encaminadas al fomento de la lectura y la escritura y a la promoción de las alfabetizaciones múltiples que desarrollen las habilidades comunicativas y el pensamiento crítico del alumnado 

I les modalitats són:

Modalidad A.- Proyectos de centros docentes de Educación Infantil, Educación Primaria o ambas y Educación Especial. 

 Modalidad B.- Proyectos de centros docentes de Educación Secundaria Obligatoria, Bachillerato, Formación Profesional, Educación de Personas Adultas, Enseñanzas Artísticas, Enseñanzas Deportivas y Escuela Oficial de Idiomas. 

 

El període de sol·licitud i entrega de memòria és de l’1 al 20 de setembre.

Aquí teniu l’extracte de la convocatòria, el text complet i us adjuntem també el document de la convocatòria.
Extracte: https://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-B-2021-31689

Text complet:  https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/572442

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>