37è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà” i 28è Premi Ivà al/a la millor historietista professional.

Torna una nova edició del Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”, dirigit a joves de 12 a 30 anys, amb tres categories:

–  Júnior de 12 a 14 anys (Premi de 200€ i un lot de còmics de Ediciones La Cúpula).

–  Juvenil de 15 a 17 anys (Premi de 300€, 1 lot de còmics valorat en 100€ de Dibbuks i un lot de còmics de Ediciones La Cúpula)

–  Sènior de 18 a 30 anys (Primer premi de 1.200€, un lot de còmics de Panini valorat en  300€, un viatge al Festival d’Angoulême, un lot de còmics de Ediciones la Cúpula y Ediciones el Jueves).

– I 8 subcategories més amb premi.

Les obres es podran entregar fins el 30 de juny i, per motius de seguretat, es farà per correu postal. Les digitals, a més, hauran d’enviar-se per correu electrònic com s’indica a les bases. S’acceptaran tots aquells còmics que al segell tinguin com a màxim la data esmentada. El jurat es reunirà a mitjans de juliol i l’entrega de premis es realitzarà el divendres 5 de novembre al Castell de Cornellà, sempre que la situació sanitària ho permeti.

 

Bases del concurs

Més informació

A més,  ja estan obertes les votacions al 28è Premi Ivà al/a la millor historietista professional. Enguany les persones candidates són: Bea TormoEnrique Ventura, JL Martín, Laura Pérez Vernetti, Max i Sagar Forniés. Per votar s’entra en un sorteig d’un lot de còmic. Votacions aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>