V curs semipresencial d’Emprenedoria a l’aula

entrepreneurshipLa formació d’emprenedoria pretén donar al professorat els enfocaments actuals de l’educació per a l’emprenedoria, fonamentats en la generació de noves oportunitats i en el fet d’aprendre a impulsar-les i executar-les a l’aula. Es vol involucrar els estudiants en la cultura de l’emprenedoria, entesa com una competència per a la vida personal i professional en sentit ampli.

L’adquisició d’aquestes competències i habilitats, com ara el desplegament de la iniciativa personal, la creativitat, la facilitat de comunicació, la capacitat per asumir riscos i responsabilitats o la flexibilitat i la capacitat per treballar en equip, poden millorar el perfil professionals i les perspectives d’ocupabilitat laboral en un futur del joves.

30 hores (5 sessions de 3h i 15h de treball personal).

Dates i horari :19/10/2016 – 31/1/2017 (30 hores) de 16:00h a 19:00h

Lloc: Departament d’Ensenyament. Via Augusta, 202-226 (Barcelona)

Aquesta formació està adreçada principalment al professorat de secundària, àmbits de ciències socials i economia, amb especial interès amb la matèria d’economia/emprenedoria de 4t d’ESO.

Inscripció

+Info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>