Convocatòria d’ajuts d’APS amb finances ètiques

apsEl Centre Promotor d’APS (projecte liderat per la Fundació Jaume Bofill) vol impulsar el desenvolupament de projectes d’aprenentatge servei en l’àmbit de les finances ètiques en col·laboració amb Oikocredit.
Volen apropar a aquest àmbit els joves atès que les entitats de finances ètiques treballen per obtenir beneficis socials finançant activitats econòmiques que tinguin un impacte social positiu. L’aprenentatge servei és una proposta educativa que facilita el desenvolupament personal dels joves a través de l’adquisició i la pràctica de coneixements, competències i valors democràtics i d’ajuda als altres.
Les finances ètiques són aquelles que fan compatible la rendibilitat econòmica i financera amb la consecució d’objectius socials i ambientals. Incorporar l’ètica en el conjunt del procés del finançament significa que els estalviadors exerceixen el seu dret a saber on s’inverteixen els seus estalvis i per tant les entitats financeres deixen de finançar activitats èticament reprovables i inverteixen només en projectes amb contingut social i mediambiental i a la vegada faciliten l’accés al crèdit a col·lectius que tradicionalment n’han estat exclosos.

Data: Fins el 19 d’ octubre de 2016
Organitza: Centre Promotor APS en col·laboració amb Oikocredit
Documents adjunts:
ajuts_finances_etiques 2016_2017.pdf
Full sol licitud suports APS 2016-2017.doc

+info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>