4ª Jornada “Xarxa d’infància i adolescència” per a professionals dels serveis de Badia del Vallès


El passat divendres 27 d’octubre es va dur a terme, a la biblioteca Vicente Aleixandre, la  4ª Jornada Xarxa d’Infància i adolescència, adreçada als i a les professionals dels serveis de Badia que treballen en aquests àmbits.

En aquesta trobada es va fer la presentació del projecte Treball en xarxa per l’atenció a la infància i l’adolescència, que es basa en la metodologia de treball col·laboratiu entre els serveis socials, sanitaris i educatius i que ha estat posat en marxa per un grup motor format per professionals dels Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament de Badia del Vallès, del CAP Salut, de la Unitat de Salut Mental, de l’Equip d’assessorament Psicopedagògic del Departament d’Educació i de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA) del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

La inauguració de la jornada va anar a càrrec de l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, i va comptar amb l’assistència de representants de les diferents administracions implicades en el projecte.

A la jornada també va assistir Ramon Almirall, psicòleg, assessor psicopedagògic i terapeuta familiar expert en la metodologia de treball en xarxa, que va dur a terme una conferència i va conduir un espai de treball grupal i d’intercanvi entre professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>