Webinar IEBatea – Servei de Recerca DGIRCD

Des de la Direcció general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació impulsen “Claustre Obert a la recerca educativa, a l’entorn i a la mirada internacional”, dins del Pla d’acció: Centres educatius en línia 20-21.

L’objectiu és seguir donant veu al professorat i oferir recursos i estratègies als centres. S’hi trobaran propostes per treballar de forma híbrida i a favor de mantenir un aprenentatge competencial amb el suport d’eines digitals.

l’Institut Escola Portal de Batea ha participat en un dels webinars del nou cicle de Claustre Obert 2020-21, amb la proposta De quina manera replantegem el treball globalitzat? Podreu veure aquest webinar a la pàgina web de Claustre Obert, on trobareu webinars que tracten diversos aspectes metodològics que poden ser de gran ajuda per als centres, així com un breu article amb referències, evidències i altres recursos relacionats amb la temàtica tractada. Concretament, el webinar que correspon a l’institut de Batea el trobareu a IEBatea.

S’ha fet difusió a les xarxes socials des del compte @CentresEnLínia, a través de les etiquetes #ClaustreObert #CentresEducatiusEnLínia i #DGIRCD.

Us animem a seguir-los i a repiular aquesta i altres experiències digitals que us puguin semblar interessants per a la resta de la comunitat educativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>