VII Trobada pedagògica Terra Alta. 27 de juny

El Centre de Recursos Pedagògic de la Terra Alta  ha organitzat la VII Trobada Pedagògica amb l’objectiu d’apropar la Neurociència i la Neuroeducació a tot el professorat de la Terra Alta i a totes les persones interessades en el tema.

La neurociència és una disciplina en què conflueixen la neurociència, la psicologia i l’educació. La Trobada pedagògica que us presentem ens permetrà conèixer quins són els factors que determinen el procés d’aprenentatge i la plasticitat del cervell, quina relació hi ha entre emocions i aprenentatge i com dissenyar a l’aula espais neuroeducatius.

Per això, hem convidat al doctor David Bueno, biòleg i professor de genètica a la Universitat de Barcelona i gran coneixedor de la neurociència, i la seva relació amb el comportament humà i en l’àmbit educatiu. La segona part la dedicarem a treballar en grups la neuroeducació, a través d’un taller que dirigirà la Maria Navarrete, formadora de l’Escola 21

PROGRAMA:

9.00 h Rebuda i acreditació dels assistents.

9.15 h Inauguració de la Trobada pedagògica, a càrrec de la inspectora en cap, sra. Imma Obiol, l’alcalde de Gandesa, Il·l sr. Carles Luz; el director de l’INS Terra Alta, sr. Ricard Marrugat i el director del CRP, sr. Jaume Escudé.

9.30 h Neurociència i educació, conferència a càrrec de David Bueno.

11 h   Esmorzar al Piqué.

11.30-13.00 h: Repensant l’educació avui, a càrrec de Maria Navarrete.

13.00-13.45 h: el vermut de la Trobada, espai per preguntar els dubtes i fer aclariments.

13.45-14 h: Cloenda de la VII Trobada pedagògica a càrrec de la direcció territorial i l’inspector de zona, sr. Toni Martí.

La mirada d’aprovació del mestre és més gratificant que un 10 (David Bueno)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>