Setmana de la Ciència 17

El dia 15 de novembre se celebrarà el dia de la Ciència amb una conferència sobre ecologia als dos centres de secundària de la comarca: Institut Terra Alta i Institut Escola M. de D. del Portal, de Gandesa i Batea respectivament.

El científic que vindrà a fer la conferència és Àlex Miró Pastó, llicenciat en Biologia (2001), Màster en Biologia Experimental (2007), Màster en Ecologia Fonamental i Aplicada (2012) i Doctor en Biologia (2016) per l’UB que parlarà sobre  Natura i conservació dels estanys dels Pirineus.

La 22a Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’17) està organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement, i la col·laboració de Gas Natural Fenosa, Obra Social “la Caixa”, Endesa, Fundació Banc Sabadell, IberCaja Obra Social, HP i Surt de Recerca per Catalunya, i se celebrarà enguany del 10 al 19 de novembre.

L’SC’17 s’inaugurarà el proper dilluns 13 de novembre, a les 10.00 hores a l’Institut d’Estudis Catalans amb les intervencions del Sr. Arcadi Navarro, secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Antoni Esteve, president de l’FCRi; i el Sr. Joandomènec Ros, president de l’IEC.

La conferència inaugural, amb el títol “Paradoxes turístiques”, anirà a càrrec del Sr. Miquel Puig, director general del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>