Concurs d’articles d’opinió, anuncis gràfics i videorelats. RACC

Joves i Mobilitat és un concurs adreçat a nois i noies de 13 a 17 anys d’arreu de Catalunya. El concurs promou que els centres escolars treballin aspectes de mobilitat segura i sostenible. El seu objectiu principal és potenciar actituds que fomentin una nova forma de moure’s entre els joves.

En la 10a edició, el concurs Joves i Mobilitat, centra la seva temàtica en la mobilitat i el medi ambient, per fer reflexionar als més joves sobre els reptes de la mobilitat del segle XXI.

En el concurs “Joves i Mobilitat” els joves poden donar la seva visió sobre la mobilitat mitjançant articles d’opinió, anuncis gràfics i vídeo-relats.

Els articles d’opinió han de ser originals, tenir entre 500 i 900 paraules i estar estructurats en titular, introducció, tesi, arguments a favor i en contra i conclusió i tancament.

Els anuncis gràfics han de contenir els elements següents: un missatge escrit clar i concís, amb tipografia clara i gran, una imatge que expressi la idea del missatge i la signatura del cartell formada pel logo del concurs i la imnatge (logo) dels organitzadors del concurs.

Podeu consultar aquí les bases

Podeu trobar més informació a www.jovesimobilitat.cat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>