Avui lliurament dels premis del concurs Higiene de les mans

Avui dia 5 de maig, dia internacional de la higiene de les mans, es fa el lliurament dels premis “Rentem-nos les mans quan toca” a cada guanyador de les escoles participants.

El grup d’Higiene de les mans de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa va iniciar fa uns cursos  uns tallers interactius de 15 minuts de durada als alumnes de 1r de primària. i des del curs passat també es realitza a la comarca de la Terra Alta

Juntament amb el taller es convoca un concurs de dibuix amb el tema “Rentem-nos les mans quan toca” i hi ha un premi per a cada escola participant. El millor dibuix de cada escola es premia.

 Aquest curs s’han fet els tallers a l’escola de Gandesa, l’IE de Batea, Vilalba, Caseres, La Pobla, Prat de Comte, Arnes, El Pinell de Brai, Corbera i Horta.

L’acte del lliurament dels premis és a la Biblioteca municipal de Gandesa a les 17.30h.

En l’acte de lliurament dels premis hi seran el president del Consell comarcal, l’inspector de zona, el director de La Caixa i el director del Servei Educatiu de la Terra Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>