30a conversa pedagògica: Com projectem la imatge del centre en la xarxa?

Primer debat pedagògic d’aquest curs escolar sota el títol Com projectem la imatge del centre en la xarxa”, en la trentena conversa pedagògica que es fa als serveis centrals de Barcelona (Av/. Via Augusta, 202)

Quan un centre educatiu té presència a Internet, o bé a les xarxes socials, ja s’enfronta a la construcció d’una identitat digital pròpia. Per això la gestió de la imatge pública dels centres no es pot deixar a l’atzar, d’una banda, perquè la imatge que projectem també afecta a l’alumnat i, d’altra, perquè és un aspecte molt important de comunicació i de confiances mútues.

Per tant, cal reflexionar conjuntament i prendre decisions pel que fa a què, com i on divulguem? Quines apreciacions ètiques cal tenir en compte?

Intervindran:

Karma Peiró  Periodista especialitzada en internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. És la directora del diari Nació Digital des del juliol de 2015

Ricard Roca Escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva. Mestre d’Educació Primària i de Música i Coordinador d’Informàtica. Formador de l’Àrea TAC des de l’any 2000 i membre de GRUP ICE-TAC de Primària de la UdG i de la Junta de L’AEMCAT Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya.

Paco Rico Institut Moisès Broggi de Barcelona .Professor d’Arts visuals del centre. És el responsable de les xarxes socials en què té perfil el Centre.

Moderador de la conversa:

Jordi Vivancos. Des del 2007 és el Cap de servei de l’Àrea de Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement del Departament d’Ensenyament.

Aquest acte tindrà lloc el dijous 23 de novembre a les 17.30h. a la Sala d’Actes del Departament d’Ensenyament  L’enllaç per a fer la inscripció és el següent: FORMULARI D’INSCRIPCIONS.

També s’ofereix la connexió en streaming a través de la mateixa pàgina 

http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/converses-pedagogiques/trentenaconversa/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>