TurisTIC Challenge

QUÈ ÉS?

TurisTIC Challenge és un itinerari educatiu promogut pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona que s’adreça a l’alumnat de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre per implicar-lo a convertir el seu territori en una referència en el turisme familiar 

L’itinerari educatiu s’inclou dins d’un projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) anomenat TurisTIC en família, que té l’objectiu de reforçar el posicionament, la competitivitat i la imatge com a destinació de turisme familiar de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

OBJECTIUS

  • Replantejar el turisme familiar de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre incorporant l’opinió i la imaginació dels infants del territori.
  • Promoure la creativitat i la innovació dels infants per cercar propostes innovadores que donin resposta als reptes del turisme familiar, tot integrant la tecnologia, fomentant el respecte per al medi ambient i promovent la sostenibilitat.
  • Estimular el sentiment de pertinença i d’orgull dels participants de viure en aquest territori, per a convertir-los en els seus ambaixadors i ambaixadores.

QUI POT PARTICIPAR?

L’alumnat des de 5è de primària a 3r d’ESO de 20 centres educatius de la província de Tarragona.

INSCRIPCIONS 

Places limitades (només 20 centres educatius).

Cliqueu sobre la imatge per consultar tota la informació sobre aquest projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>