Sortida Coneix la Terra Alta, amb educació infantil a Gandesa

El passat 18 de maig hi va haver la darrera trobada del programa Coneix la Terra Alta amb els alumnes d’ educació infantil a Gandesa. Els 240 alumnes arribats de les diferents poblacions de la Terra Alta van gaudir d’un dia ple d’activitats en diferents punts de la població. Vam tenir el suport dels alumnes de 6è de primària, qui van explicar els contes de Gandesa, escrits per Marc Jornet i il·lustrats per Àngels Cid: La llegenda de la Serena, a Cal Baró; Un casament reial, al Palau del Castellà; El frare de la Vall, a l’església; Els gegants de Gandesa, al casal del Joves; i Gandesa, de vila a ciutat, a la plaça del comerç. En grups, des que es van començar les activitats, quan acabaven d’escoltar els contes, grups d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Terra Alta, van organitzar i preparar jocs per als més petits. Des del CRP els donem les gràcies per la seva col·laboració i la seva ajuda.

Vam dinar al pati de les Escoles velles, i després hi va haver una cantada de cançons que cada centre ens va oferir del seu repertori escolar. Vam acabar amb una dansa, ballada per tot l’alumnat d’educació infantil.

Volem agrair la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Gandesa, la parròquia de Gandesa i a Cal Baró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>