RoboCAT 2020

Us recordem que estan obertes les inscripcions per a participar en la 5a edició de la RoboCAT, que s’ambienta en els Bastaixos.

El període d’inscripcions finalitzarà el dijous 20 de febrer de 2020 a les 22 hores.

Els equips que realitzin la seva inscripció abans del dissabte 1 de febrer de 2020, participaran en un sorteig per tal de poder assistir a la fase internacional de la RoboCAT a Suïssa. 

La RoboCAT 2020 comptarà amb tres fases territorials, una fase internacional i una Gran Final, en la què hi participaran els equips millor classificats.
Fases territorials
– RoboCAT Barcelona: dissabte 18 d’abril de 2020 a l’Escola St. Peter’s (Carrer d’Eduard Toldrà, 18, 08034 Barcelona). Coorganitza Singularity Foundation i l’Escola St. Peter’s.
– RoboCAT Catalunya Central: diumenge 26 d’abril de 2020 al Pavelló Municipal de Balenyà (C. Sant Miquel, 22, 08550 Balenyà). Coorganitza Aprentik.
– RoboCAT Girona: dissabte 9 de maig de 2020 a l’Institut de Vidreres (Carrer de l’Institut, s/n, 17411 Vidreres, Girona). Coorganiza l’Institut de Vidreres.
Fase internacional
– RoboCAT Ginebra (Suïssa): dimecres 29 d’abril de 2020 a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Suïssa (Carrer Rousseau, 38, 1201 Ginebra). Coorganitza Delegació del Govern a Suïssa.
Gran Final: dissabte 16 de maig de 2020 a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro (Carrer de Josep Maria Vila, 17250 Platja d’Aro, Girona). Coorganitza l’Escola Els Estanys.
Trobareu tota la informació a la pàgina web robocat.cat i en els quatre document adjunts a la missiva (bases, normativa, muntatge del taulell de joc i plànols).
Us animem a participar en el projecte RoboCAT, el primer campionat de robòtica lliure, a l’abast de tots i totes, i que ens ajuda a conèixer el nostre entorn.
Bon Nadal i feliç any nou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>