Inscripcions obertes als Mobile Learning Awards 2020!

Un any més, mSchools premia les millors experiències d’aula de docents de tota Catalunya als Mobile Learning Awards 2020 (MLA). Durant sis anys, les escoles i docents han participat amb les seves iniciatives transformant l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies digitals. Enguany, es repeteix l’experiència el 27 de febrer en el marc de l’esdeveniment anual més important de la indústria mòbil, el MWC Barcelona.

Animeu-vos a participar amb els vostres projectes i podreu guanyar un curs sobre innovació educativa, amb totes les despeses pagades, impartit per European Schoolnet a Brussel·les!

mSchools Mobile Learning Awards és un concurs que reconeix els projectes creats per docents i escoles de Catalunya en l’àmbit de la transformació de l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies digitals.

La cerimònia de la vuitena edició de concurs se celebrarà el dijous 27 de febrer de 2020, dins el marc de l’esdeveniment anual més important de la indústria mòbil, el MWC Barcelona.

Enguany els participants poden presentar-se a concurs en una modalitat de concurs:

Modalitat Millors experiències d’aula amb tecnologies digitals

L’objectiu del concurs és donar a conèixer i premiar les millors experiències d’aula desenvolupades per docents i que tinguin com a objectiu l’ús innovador i inclusiu de les tecnologies digitals.

[+info]