Mesures COVID-19 en centres educatius


El Departament d’Educació presenta el Pla formatiu vinculat a la COVID-19 per a l’inici de curs escolar per atendre les necessitats de formació dels equips dels centres educatius en relació amb la pandèmia. Les formacions tindran lloc durant el primer trimestre de curs.

Es tracta d’una formació obligatòria que convé realitzar abans del començament del curs lectiu i és per aquest motiu que es demana la realització per part de tot aquell personal que estigui en condicions de realitzar-la entre el 7 i el 14 de setembre. Per a les persones que no tinguin disponibilitat en aquest període, o que s’incorporin més endavant, podran accedir als materials formatius en l’espai intranet del Portal de Centre.

La primera sessió formativa, adreçada a direccions, docents, PAE, PAS i inspecció, va tenir lloc el passat 7 de setembre i els continguts que es van tractar al webinar Mesures COVID-19 en centres educatius són els següents: Aproximació a la situació actual de pandèmia, tractament, mesures de prevenció, mesures de seguretat i higiene que s’estableixen als centres (ràtios, mascareta, temperatura, ventilació, etc). Cliqueu aquí per veure la presentació en pdf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>