Escola d’Estiu MRP Terres de l’Ebre

Cada any, des de l’MRPTE, preparem amb molta il·lusió i ganes l’Escola d’Estiu. Aquesta Escola Estiu escolta les diferents necessitats, propostes i idees de tots els professionals que fem possible l’educació al territori. Per a nosaltres, aquests dies signifiquen moments de retrobada, de conèixer noves persones, d’aprenentatges, de compartir experiències i fer xarxa… En fi, moments de fer-nos grans tant a nivell personal com professional.

Enguany però, la situació excepcional del moment no ens permet viure l’Escola de la manera que sempre ho hem fet però les ganes de ser-hi segueixen ben presents. Sabem que el món no para, que aquest evoluciona a gran velocitat i, per aquest motiu, nosaltres decidim evolucionar en la mateixa direcció.

L’educació ha estat, és i seguirà sent una tasca imprescindible i en constant evolució. Volem estar al vostre costat per seguir fent territori, per seguir creixent i per seguir compartint aquesta professió.

Per tant, us presentem una nova escola d’estiu, una escola virtual. Una escola que esperem suposi un parèntesis fins que podem tornar a celebrar una escola d’estiu plena d’abraçades i retrobaments. Una escola d’estiu amb cursos, conferències i càpsules virtuals sobre un mateix tema: la cultura.

Pròximament us informarem de manera detallada de l’estructura d’aquesta Escola d’Estiu. Us hi esperem!

Durant la segona quinzena de maig obrirem les inscripcions. Esteu atents a les nostres xarxes!

Consulteu aquí els cursos i les instruccions per fer la inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>