Dia Mundial de la Sida 2020

Des del Departament d’Educació, en el marc de les línies d’actuació recollides al Pla d’acció enfront del VIH i altres ITS 2016-2020, de la Generalitat de Catalunya, i amb l’objectiu de posar fi a l’epidèmia, recollit a l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, volem commemorar el Dia mundial de la sida 2020.

Per aquest motiu, oferim als centres educatius, en l’àmbit de l’educació afectivosexual, recursos i eines per seguir treballant en la prevenció de la malaltia i de la lluita contra l’estigma i la discriminació que s’hi relaciona. Conèixer les causes i les conseqüències, reflexionar i trencar mites sobre el VIH-sida pot ser una eina molt útil per prevenir noves infeccions i per acollir i solidaritzar-se amb els milers de persones afectades a la nostra societat i arreu del món.

Proposta d’activitats

Difoneu les fotos o vídeos de les vostres actuacions a les xarxes socials amb l’etiqueta #DiaMundialDeLaSida amb menció @xtec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>